Segueix-nos:

Truca ara ! 977 72 13 48

La app COMSec per a cifrar missatges i trucades

La app COMSec per a cifrar missatges i trucades

COMSec, és una app de comunicacions que xifra missatges i trucades (tant de veu com de vídeo) d’extrem a extrem. És un dels productes tecnològics certificats pel Centre Criptològic Nacional, compatible amb Android, iOS i Windows Phone.
COMSec fa servir xifrat d’extrem a extrem, el protocol Elliptic-curve Diffie-Hellman (ECDHE), AES256 (el mateix de WhatsApp) i una clau aleatòria diferent per a cada trucada i sessió. Aixó es tradueix en que, básicament, les comunicacions estan xifrades en tot moment, però és que les trucades no es fan com les trucades normals, sinò que s’usa un altre sistema.

L’arquitectura d’COMSec es basa en un servidor IMS (entèn com un operador virtual) i una app que realment és un client. Quan una persona fa una trucada, Únicament es transmeten paquets IP amb “protocols propietaris i xifrats” que fan “gairebè impossible el rastreig de l’anomenada”. és a dir, la gestió de la trucada la porta l’IMS, no l’operador mòbil, que simplement proporciona la connexió de xarxa, perquè realment és una trucada VoIP.

admin
No Comments

Post a Comment

Si creus que cookies sols són galletes en anglès, et recomanem el següent enllaç.    Veure
Privacidad