Segueix-nos:

Truca ara ! 977 72 13 48

Novetats sobre l’Android 11

Novetats sobre l’Android 11

-Millora en seguretat i privacitat : Android 11 permet limitar l’ús de la ubicació per part de les apps, perquè només s’utilitzi quan l’app estigui en ús. També hi ha millores en l’accés i l’ús de les dades compartides entre aplicacions segures. Finalment, s’incorpora el suport per a documents d’identificació i llicències de conduir (però dependrá de cada país, legislació…etc ). També indiquen que arriben noves funcions biomètriques per configurar la seguretat.

-Millores en funcions : Durant aquest 2020 arribaran molts telèfons amb 5G i pantalles de formats diversos, entre d’altres, de manera que s’estenen i s’adapten les APIs per implementar aquestes noves característiques al sistema operatiu. Un altre camp que porta millores és el de la càmara i les fotografies, amb suport per HEIFs animats (alternativa a GIF que ocupa menys espai), millores en maneres retrat, codecs de vídeo de baixa latència i més opcions per a desenvolupadors.

-Compatibilitat i actualitzacions : Android 11 permet actualitzar més parts del sistema sense haver d’actualitzar tot el sistema operatiu, és el que es coneix com a Project Mainline i permetrá per exemple actualitzar mòduls concrets del sistema encara que l’usuari no tingui l’última versió d’Android.

admin
No Comments

Post a Comment

Si creus que cookies sols són galletes en anglès, et recomanem el següent enllaç.    Veure
Privacidad